K. M. Holmes - Enyém a végszó



 K. M. Holmes - Enyém a végszó

Üdvözöllek kedves Olvasó!

Damian, hogy én mennyire vártalak már! Köszönöm, hogy megismerhettelek!

El sem tudom hinni, hogy megkaptam előolvasói példányban! Hálás vagyok K. M. Holmes! Nem tudom eléggé megköszönni neked, hogy rám gondoltál és felkértél erre! Köszönöm a lehetőséget továbbá az Álomgyár Kiadónak is! Hatalmas megtiszteltetés ez számomra!

Hogy mit is tartogat nekünk ez a kötet? Nézzük a fülszövegét:

Talán az a legnehezebb, hogy ne titkoljuk az érzéseinket.

Azt mondják, egy filmben bármi megtörténhet. Ashley álmában sem gondolta volna, hogy ez igaz lesz az életére is. Mert a legfontosabb filmszerepét Hollywood legdögösebb pasijával kellett eljátszania. Damian Reshore jelenléte viszont csak nehezítette a helyzetét.

Hiába ismerték egymást régóta, Ashley ez idáig tökéletesen leplezte az érzéseit Damian iránt. A közös munka azonban felszínre hozta azokat, és rájött, hogy a valóság számára az igazi színjáték, mert nem engedhet a vágyainak. Inkább hazudott magának, hazudott a szívének, de hiába próbált a közöny mögé rejtőzni, Damian túlságosan vonzónak bizonyult az ő gyenge elhatározásával szemben.

A kamerák kereszttüzében, rendezői utasítására egymáséi lettek, és különböző forgatási helyszíneken át szenvedélytől fűtve haladtak a végszó felé. Egészen addig, amíg a legboldogabb percben szertefoszlott minden remény...

De milyen befejezése lesz az ő történetüknek?

És miért olyan nehéz Damiant szeretni?

Kiderül a trilógia befejező részéből.

K. M. Holmes új regényében ismét elhozza az olvasóknak a Tiéd a főszerepben megismert szépfiút. A szerzőre jellemző humorral megírt, szexi és sziporkázó történetben végre Damian is kiteríti a lapjait.

________________________________

Izgatottan olvastam a könyv első sorait, és ez a lelkesedés végigkísért minden oldalán! Minden elfogultságomat igyekeztem legyűrni és úgy érzem egy teljesen objektív vélemény született bennem.


Egy kicsit visszatekintenék még az első könyvről írt bejegyzésemhez, ahol ugyanis megemlítettem, hogy Damian-ben szerintem sokkal több lakozik, mint amennyit a kötet elárul nekünk, és szívesen megismerném őt is. Vonzanak a titokzatos karakterek, azok az életek, melyekbe épphogy csak egy kis pillanatnyi betekintést látunk. Az Írónőnek üzenem: Teljesen levett Damian a lábamról! Tudtam, hogy egyrészt emberséges és tisztességes karakter, másrészt a rosszfiús kisugárzása mögött egy olyan embert fogok megismerni, aki sokkal komolyabb és nagyon is szerethető.

A következő ajánlások fogalmazódtak meg bennem, a könyv elolvasása után:


Olyan különleges a történet, mint maga Damian. Szerelmes, felfűtött és lélegzetelállító!
Vérpezsdítő események, szerelem és fájdalom két egybeforrt élet filmjének tekercsén.

Dinamikus történet, melyben két élet forgatókönyve egyesül a szerelem, a vágy és a megpróbáltatások féktelen tüzében.


Nagyon nehéz megfogalmaznom, mit is gondolok a könyvről. Szeretném átadni nektek mindazt, amit olvasása közben éreztem, remélem sikerülni fog!


Szerelem, csalódás, félelem és egymáshoz tartozás. Mind - mind olyan kifejezések, melyekre többek között rálelhetünk a kötet soraiban. Rengeteg kérdés, melyre keressük a választ.


  • Meg tudunk-e érteni valakit, ha nem tudjuk a „miérteket”?
  • Csalódhatunk-e abban, aki előre megmondta, mire számítsunk?
  • Fájhat-e a szív, ami milliószor fájt már ugyanabból az okból?
  • Hogyan tudunk túllépni a problémákon, ha azok lehet, hogy csak illúziók?
  • Együtt lehet-e élni egy egész életünket beborító problémával?

Sikerül mindezeket megválaszolnunk?

Néha nem a válaszok lényegesek, hanem a hozzájuk való viszonyulásunk. Sokszor mi magunk nehezítjük meg a mindennapokat. Jobb, ha inkább átéljük az életünk fontos pillanatait, amiket jobb, ha nem ront el mindenféle aggodalom.

Temérdek elgondolkodtató szegmens található a könyvben, csak észre kell vennünk. Szeretem, hogy amellett, hogy igazán különleges írás, hozzá tesz valamit az olvasóhoz, hogy utána másképp láthassa az élet egyes helyzeteit.

A filmforgatások leírásával számtalan érdekességet megtudhatunk, legyen az kameraállás vagy épp a szereplők sminkelése. A kollégák kapcsolata is tartogatott számomra meglepetést, mint ahogy az is, hogy mennyi komoly szerződést kell aláírni és pontosítani egy-egy jelenet forgatása előtt. Az Írónő zseniálisan szőtte át a cselekményt az újdonságokkal, így mi, olvasók is jobban belelátunk a tényleges munkálatokba.

Nem… nem közhelyekkel teli és sablon sztori! Ezt azoknak mondanám, akik szerint, nincs semmi „eredeti és új” a magyar írók könyveiben. Ez egy, a saját lábán is megálló történet, amit mindazoknak ajánlok, akik szeretik a romantikát (erotikával fűszerezve), izgalmat és az érdekes, unalmat messziről sem ismerő történeteket!

Ismerjük meg főszereplőinket is:

Ashley egy tehetséges színésznő, akinek még nagyon sokmindent tartogat az élet. Kevés olyan karakter van, aki a legelső megszólalásakor megtetszik nekem, de ő olyan volt. A mindennapi problémák, melyek a filmiparban előbukkannak, természetesen őt sem kerülik el. Talpraesett nő, nem fél a spontaneitástól és a szíve a helyén van.

Damian, akire már az első könyvben is annyira kíváncsi voltam! Szerintem sok olvasónak szemet szúrt a szexi szépfiú, végre megtudhatjuk legtöbb tettének az indokát. Befutott filmsztár, aki a hőn áhított pihenés helyett, újra munkába áll, ezzel elindítva az eseményeket.

Azokat az eseményeket, ahonnan nincs már visszalépés, nincs menekülés, míg Damian ki nem mondja a zárószót:

- Nincs más út, Ashley!

Hogy valójában mit is jelent ez a mondat, melyet gonoszan kiragadva a kontextusból itt idéztem nektek? Megtudjátok az Enyém a végszó könyv elolvasása után!

Nincs okom azt mondani, hogy csak adott műfajt kedvelőknek ajánlom a könyvet! Minden olvasónak ajánlom, sőt azoknak is, akik még az életben nem fogtak kezeik közé könyvet! Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek lesz kedvenc jelenete Ashley és Damian történetéből, hiszen féktelen, szédületes, romantikus, mindezeket körbefonva a nehézségek indájával.

Egyértelműen 5 csillagot adok a könyvre!

⭐⭐⭐⭐⭐

Drága K. M. Holmes! Köszönöm, hogy vagy, és még egyszer köszönöm, hogy megtiszteltél ezzel az előolvasással! El sem tudod képzelni, hogy mennyit jelent ez nekem!

Köszönöm továbbá, hogy elolvastad a bejegyzésem, remélem, felkeltette az érdeklődéseteket, vagy megtartotta azt! Ezen a linken már elő is tudod jegyezni, a hamarosan megjelenő könyvet!

Stau💙

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések